Hírek

Mi lesz így Kolumbiával az angolok ellen?

Kolumbia teljesítette az alapelvárást, megnyerte a csoportját és bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol Anglia lesz az ellenfele. A dél-amerikai országban mégsem ünnepelnek felhőtlenül az emberek, mivel James Rodríguez sérülése miatt aggódnak.

Az előző vb gólkirálya a 31. percben kért cserélt a Szenegál elleni utolsó csoportmeccsen, és José Pekerman, a kolumbiaiak kapitánya nem nyilatkozott túl optimistán az állapotáról.

“Nagyon aggódom, és nehéz szituáció ez a csapat számára. Egészen a mérkőzésig normálisan edzett, mint a többiek, kint is maradt a pályán, hogy szabadrúgásokat és büntetőket gyakoroljon, ahogy máskor is. Teljesen egészséges volt, de most nem tudom, hogy állunk. Reméljük, jó híreket kapunk a vizsgálatok után”

– mondta Pekerman.

Rodríguez már Kolumbia első meccsét, a japán ellenit sem játszotta végig, akkor egy vádlisérülés miatt kezdett a padon, ám végül beszállt, de nem tudott segíteni az emberhátrányban lévő csapatán.

A lengyelek ellen viszont kezdő volt, és a 3-0-s győzelemből két gólpasszal vette ki a részét.

Kolumbia a nyolcaddöntők utolsó meccsét játssza Angliával július 3-án, úgyhogy nagy versenyfutás kezdődik az idővel, hogy Rodríguezt rendbe hozzák addigra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik