Hírek

Lehidalt a riporter attól, amit Messi tett

Rég láttuk annyira felszabadultnak Lionel Messit, mint az alábbi videón. Az argentin válogatott a kiesés szélére sodródott az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon két mérkőzés után, így kedd este, Nigéria ellen az életben maradásért léptek pályára. A csapatkapitány, akinek nem sikerült betalálnia Izland és Horvátország ellen ezúttal megkezdte a gólgyártást a vébén, az első félidőben juttatta előnyhöz Argentínát és ugyan az afrikaiak büntetőből egyenlítettek, Marcos Rojo a 86. percben a nyolcaddöntőbe lőtte a dél-amerikai válogatottat.

Messi: Még sosem szenvedtem ennyire
Az argentin válogatott csapatkapitányának nyilatkozata tökéletesen bemutatja, min mentek keresztül az argentin játékosok az elmúlt napokban.

A találkozó után egy mosolygós Messi állt az újságírók elé a mixzónában, ahol az egyik televíziós riporter azt pedzegette neki, hogy pár napja adott neki egy szerencsehozó amulettet pár napja, amit még az édesanyjától kapott, és hogy vajon mi lett a sorsa.

Ekkor Messi mindenki nagy meglepetésére megmutatta, hogy a zoknijába rejtve volt nála.

Kicsit még eldiskuráltak, aztán amikor a játékos továbbment, a riporter letaglózva nyugtázta, mi is történt, majd az égre emelte tekintetét.

Nyitókép: VI Images via Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik