Hírek

Maradona túltolta a bulit, orvosi segítségre volt szüksége

Kedd este Argentína óriási izgalmak után, Marcos Rojo 86. percben szerzett góljával ért oda a D csoport második helyére a labdarúgó-világbajnokságon, így Lionel Messiék majd a nyolcaddöntőben majd a franciákkal találkoznak. A szentpétervári stadion lelátóján ott ült Diego Maradona is, aki megint ellopta kicsit a show-t: előbb széttárt karokkal ünnepelte Messi gólját, majd kis híján bealudt a meccsbe, hogy aztán a győztes találatot követően valaki(k)nek bemutasson.

Maradona ordas nagy tahó volt
Argentína egy 86. percben lőtt Rojo góllal 2-1-re legyőzte Nigériát (az elsőt Messi jegyezte), ezzel a kilenc pontos Horvátország mögött négy ponttal

A mérkőzés után szinte azonnal megjelent egy videó a neten, amin látszik, hogy Maradona bármit is tett magával, azt túlzásba vitte, két ember segítsége kellett, hogy a lelátóról a VIP-szobába vigyék, de még ott sem volt minden rendben, alig tudták leültetni.

Később elterjedtek olyan hírek, hogy kórházba kellett szállítani, ami biztos, hogy az ESPN cikke szerint már a stadionban orvosi ellátásra szorult. Az argentin La Nacion azt írta, később saját lábán hagyta el a stadiont.

Később Maradona a Facebookon azt írta: nyakfájdalmai voltak, azért látták el az orvosok és a fenti kép az a félidőben készült, haza akarták őt küldeni, de nem tudta otthagyni a meccset.

Az 57 éves, 1986-ban Argentínával világbajnoki címet nyerő Maradonára az egész meccsen két ember vigyázott, hogy a túlzott ünneplésben le ne zuhanjon a lelátóról.

Nyitókép: Alex Livesey/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik