Hírek

Sergio Ramosnak biztos, hogy igaza van a Messi vagy Maradona témában?

Diego Maradona természetesen nem hagyta ki az oroszországi vébét, Argentína Izland elleni meccsén lazán pöfékelt a díszpáholyban, mert bevallása szerint nem volt tisztában azzal, hogy nem lehet dohányozni a stadionban.

Diego Maradona már megint tiltott dolgot tett
Az argentinok korábbi kiváló labdarúgója, majd szövetségi kapitánya elnézést kért az Izland-Argentína mérkőzésen elkövetett tette miatt.

A horvátok elleni, csúnya vereséget hozó találkozót szintén a helyszínen tekintette meg, az elején hatalmas hévvel tombolt, a végén viszont a könnyeivel küszködött.

Még a 0-3 előtt történt, hogy Maradona kritizálta Sergio Ramost, a spanyolok világ- és kétszeres Európa-bajnok védőjét, akiről azt mondta, sztárjátékosként kezelik, pedig ez a kitétel sokkal inkább illene Diego Godínra, az uruguayi csapat hátvédjére.

Ramost természetesen szembesítették Maradona szavaival, így a frappáns visszaszólás sem maradhatott el.

„Tisztelem Maradonát, de messze van Messitől. Argentínában minden futballrajongó tisztában van azzal a ténnyel, hogy Maradona fényévekkel le van maradva az argentin történelem legjobb játékosa mögött, akit Leo Messinek hívnak”

– mondta a spanyol csapatkapitány, aki a Real-Barca csatákban számos alkalommal meggyőződhetett Messi tudásáról.

Ennek ellenére a szerdai meccs biztos újra megindul a vita a “Messi vagy Maradona?” témában, hiszen utóbbi 1986-ban vb-címre vezette Argentínát, majd négy évvel később szintén döntőbe jutott, de azt elvesztette a németek ellen.

Bukott döntője már Messinek is van 2014-ből, de az első két meccset látva egyelőre reménytelennek tűnik, hogy Argentína idén a vb-trófeával térjen haza.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik