Hírek

Diego Maradona már megint tiltott dolgot tett

Az argentinok korábbi kiváló labdarúgója, majd szövetségi kapitánya elnézést kért az Izland-Argentína mérkőzésen elkövetett tette miatt.

Diego Maradona az Argentína-Izland (1-1) mérkőzés alatt a díszpáholyban szivarozott, az erről készült képek pedig néhány óra alatt bejárták a világhálót.

Az argentinok korábbi kiváló labdarúgója, majd szövetségi kapitánya elnézést kért, amiért olyat tett, amit nem lehetett volna.

A világbajnok futballista a közösségi oldalán úgy fogalmazott: nehéz és feszültséggel teli nap volt a szombati az argentinok számára, hiszen délután mutatkoztak be a tornán. Csapatuk végül csupán 1-1-es döntetlent játszott, részben Lionel Messi kihagyott büntetője miatt.

Mindannyian másként éljük át ezeket a dolgokat. Őszintén szólva, nem tudtam, hogy nem szabad dohányozni a stadionokban. Elnézést kérek mindenkitől, a szervezőktől is

– írta Maradona, majd felszólította honfitársait, hogy jobban szurkoljanak a válogatottak, mint valaha.

Ha Messit nullázod, nulláztad Argentínát – így mutatta meg a receptet Izland az ellenfeleknek
Izland tökéletes védekezéssel radírozta le az argentin csillagot a pályáról, és mivel így tett, az argentinoknak szinte esélyük sem volt gólt szerezni ellenük. Elmagyarázzuk, hogy csinálták.

Az argentinok legközelebb csütörtökön lépnek pályára, amikor Horvátországgal találkoznak Nyizsnyij Novgorodban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik