Hírek

Pogba a nagy örömködésben megsértette Angliát

A francia válogatott némi szerencsével, ugyanakkor megfontolt taktikával és a keretben rejlő egyéni képességek maximális kihasználásával 4-2-re legyőzte Horvátországot a világbajnokság döntőjében, így története során másodszor is megnyerte a tornát.

Vb-döntő: vitatott helyzetek vs. zseniális meccsterv
Egy mesterterv állomásai, avagy így győzte le Franciaország a horvátokat, és lett másodszor világbajnok.

A vasárnap esti találkozó után ahogy ilyenkor szokás, a francia játékosok és edzői stáb tagjai az öltözőben ünnepeltek egymással. Pogba megragadta a lehetőséget, és kezében a világbajnoki trófeával elénekelte a saját verziójában az „Football’s coming home, azaz a futball hazatér” című a dalt. Íme:


A nótáról tudni kell, hogy eredetileg a Three Lions (Football’s Coming Home) a The Lightning Seeds együttes 1996-os slágere, amely 1998-ban vezette a slágerlistákat és most a világbajnokság előtt Angliában újra egyfajta kampánydalként kezelték.

Pogbának a nagy örömködés közben látszólag leesett, hogy ő valójában egy angol klub, a Manchester United játékosa, így Angliára kifejezetten sértő az éneke, nem biztos, hogy ha visszatér klubjához népszerű lesz ezzel a fricskával, így rövid előadása végén gyorsan kihangsúlyozta, az éneke csak vicc volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik