Hírek

Ronaldo is megvédte Neymart

A 2018-as világbajnokság egyik nagy sztorija, hogy a negyeddöntős brazil válogatott szupersztárja, Neymar kis túlzással több időt tölt a földön fekve, mint a talpán. Kínosan sokat színészkedik, ezt többször is tapasztalhattuk, de azt, amit Mexikó ellen láttunk, talán már nem is lehet alulmúlni.

Érthetetlen, Neymar miért csinál magából bohócot
A játéka miatt szólhatna róla ez a világbajnokság, a fetrengései azonban egyelőre emlékezetesebbek.

A brazilok természetesen azonnal bevédték vezérüket, a szövetségi kapitány, Tite szerint más játékos nem tudna ilyen kiváló teljesítményt nyújtani (itt most a futballtudásáról beszél – a szerk.) egy komoly sérülés után, csak Neymar. A színészkedésre nem tért ki az 57 éves szakember.

Most, néhány nappal a sikeres nyolcaddöntő után minden idők egyik legjobb játékosa, a brazil válogatottal kétszeres világbajnok Ronaldo is megszólalt az ügyben.

A futball egy olyan dolog, amelyet több oldalról is meg lehet közelíteni. Én nem értek egyet azokkal, akik kritizálják Neymart. Ő egy okos játékos, pontosan tudja, hogyan védje meg magát a folyamatos ütközésektől. Nem gondolom, hogy a játékvezetők elégségesen figyelnének az épségére. Az, hogy ennyi kritikát kap, egyszerűen nonszensz, a TV-műsorok és a címlapok csak azért foglalkoznak vele, hogy el tudják adni magukat

– foglalta össze gondolatait a Fenomén.

Lothar Mätthaus nem osztja Ronaldo véleményét, a német legenda szerint Neymarnak nincs szüksége ennyi fetrengésre és hisztire, mivel ő a világ öt legjobb játékosának egyike, úgy is kellene viselkednie.

Diego Maradona nem szimulált, Lionel Messi nem szimulál, de még Cristiano Ronaldo sem csinál ilyeneket, mint Neymar.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik