Hírek

Szégyen, ahogy Neymar a pályán viselkedik

Peter Schmeichel finoman szólva sincsen lenyűgözve Neymar játékától. Már írtunk róla korábban, hogy a korábbi kiváló kapus bírálta a brazilok sztárjátékosát, mondván ő a dél-amerikai csapat legnagyobb problémája. Schmeichel az orosz RT televízió szakértője a világbajnokság alatt, legutóbb Brazília Mexikó ellen 2-0-ra megnyert nyolcaddöntője után bírálta a 26 éves játékost, aki gólja mellett nevetséges szenvedésével is beszédtémát szolgáltatott.

Először is gratulálok a brazil válogatottnak, jó hogy egy ekkora csapat még versenyben van, ha már több esélyes is elvérzett. De istenem, Neymar kapta a meccs emberének járó díjat… Ezen a FIFA-nak el kellene gondolkodnia, mert ahogyan a pályán viselkedik, arra nincs jobb kifejezés, szégyenteljes. Ha rajtam múlna, senki nem játszana így, mert ez hihetetlenül bosszantó.

Emlékezhetünk rá, Neymar bokájára egyébként teljesen felesleges módon rálépett Miguel Layún és az is csoda, hogy még csak lapot sem kapott érte. Neymar azonban eléggé túljátszotta az esetet, el is söpörte a találkozó után a mémlavina. Csakúgy, mint a szerbek elleni csoportmérkőzést követően, amikor egy szabálytalanságot követően gurult egy látványosat.

Érthetetlen, Neymar miért csinál magából bohócot
A játéka miatt szólhatna róla ez a világbajnokság, a fetrengései azonban egyelőre emlékezetesebbek.

Pedig Neymar előtt itt lenne a nagy lehetőség, hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo kiesésével ő legyen az oroszországi vébé legnagyobb sztárja, de egyelőre megosztó a pályán mutatott produkciója.

A brazilok pénteken Belgiummal játszanak majd a negyeddöntőben.

Nyitókép: Fred Lee/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik