Hírek

Neymar saját csapattársát inzultálta

A Svájc elleni döntetlen után Brazília Costa Rica ellen kicsikarta a győzelmet, amely nagyon nem ment könnyen, Philippe Coutinho a 90+1. percben szerezte a vezetőgólt, majd Neymar a 90+7. percben állította be a végeredményt.

A meccsen ezúttal Marcelo helyett Thiago Silva volt a brazilok csapatkapitánya, aki a találkozó után panaszkodott egy sort, mert Neymar minősíthetetlen hangnemben szólt hozzá egy ízben.

Történt, hogy a 83. percben Neymar a földre került, a Costa Rica-iak pedig kirúgták a labdát, hogy megálljon a játék. Ilyenkor általában vissza szokták adni a labdát, Thiago Silva pedig így is tett, de ezzel feldühítette Neymart, aki nyilván érezte, szorítja őket az idő, és azt szerette volna, ha ők vezetnek inkább támadást.

“Olyan ő nekem, mintha az öcsém lenne, igyekszem mindig odafigyelni rá, de most csalódást okozott a viselkedésével, mert nagyon csúnyán inzultált, amikor visszaadtam a labdát. Úgy érzem, helyesen cselekedtem, mert ezzel akartam elejét venni az ellenfél időhúzásának, és nem éreztem, hogy azon az egy labdán múlna majd a meccs kimenetele”

– nyilatkozta Thiago Silva.

Neymar egyébként végig nagyon feszült volt, és emlékezhetünk, hogy a lefújás után sírni kezdett a pályán, hiába világsztár valaki, nem könnyű elviselni, hogy egy ország várja tőle, hogy vb-címre vezesse a csapatot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik