Hírek

Cristiano Ronaldo barátnője meglepőt villantott

Georgina Rodriguez, a portugál válogatott sztárjának leglelkesebb szurkolója a Marokkó elleni győztes meccs után posztolt olyat, amitől elindult a találgatás.

A B csoportban Cristiano Ronaldo góljával Portugália legyőzte Marokkót a világbajnokság második csoportkörében (1-0). A tornát három góllal nyitó klasszis így immár összesen négy találattal a góllövő lista élén tanyázik.

Kérdés persze, mitől ez a bomba forma? Mi történhetett, amitől Ronaldo az átlagosnál is motiváltabb eredményesebb?

Nos, meglehet, ehhez köze van a közelmúlt történéseinek.  A szerdai mérkőzést a helyszínen tekintette meg Ronaldo barátnője, Georgina Rodriguez is. A csinos hölgy szemmel láthatóan nagyon élvezte a meccset, még portugál mezt is húzott, noha Argentínában született.

A facebookon posztolt fotóin azonban nem rejtette véka alá mitől ilyen boldog. Rodriguez kisasszony gyűrűsujján egy feltűnő gyémántgyűrűt mutogat, ami arra enged következtetni, hogy Ronaldo megkérte barátnője kezét, akitől 2017 novemberében született egy kislánya is. Lehet, hogy a vb után egy, még a brit királyi esküvőt is lepipáló világraszóló lagzi lesz a nemzetközi és a hazai sajtó slágertémája?

Portugália utolsó csoportmérkőzésén Iránnal fog játszani.
(Fotó: facebook.com/Georgina.Rodriguez.officielle/)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik