Hírek

A Burger King akciója: élete végéig ingyen ehet Whoppert, akit teherbe ejt egy vb-n szereplő focista

Elnézést kért a Burger King, amiért az egyik közösségi oldalán egy nem túl kifinomult kampányba kezdett, írja a The Guardian.

A gyorsétteremlánc kedden a Facebook orosz megfelelőjének számító VK-n tett közzé egy hirdetést, amelyben hárommillió rubelt és életre szóló ingyenes hamburgerfogyasztást ajánlott fel azoknak a nőknek, akik a világbajnokságon szereplő labdarúgóktól esnek teherbe.

A felhívás eléggé kiverte a biztosítékot az internetezőknél, a Burger King pedig pár órával később le is kapta a posztot az oldalról. Később közölték, hogy az akció már nem él.

VK

A Burger Kingnek egyébként a közelmúltban Magyarországon is volt egy furcsa húzása. Bejelentették, hogy jön a csokiburger, aztán kiderült, hogy csak április 1-jei tréfa volt. Még szerencse, hogy utána mi azért elkészítettük, és Dévai kolléga szerint nem is rossz.

A Burger King csak megígérte, de mi tényleg megcsináltuk a csokiburgert
A Burger King április 1-én mindenkit átvert azzal, hogy piacra dobnak egy csokis hamburgert. A rosszul sikerült tréfán felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy megadjuk a népnek azt, amit a gyorsétteremlánc csak ígért.

Kiemelt kép: MTI/Varga György

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik