Hírek

Ibrahimovic megint Ibrahimovic volt

Zlatan Ibrahimovic híres arról, hogy szereti saját magát fényezni és nem hazdtolta meg magát a napokban sem. A Los Angeles Galaxy csatára szerint a világbajnoki résztvevő svéd válogatottra azért nehezedik kisebb teher az oroszországi tornán, mert ő nem tagja a keretnek. A 36 éves csatár úgy véli, amikor ő is tagja a csapatnak, akkor minden mérkőzésen elvárás velük szemben a győzelem.

Csak élvezzék. Nincs rajtuk teher, mert nem vagyok ott

– adott útravalót honfitársainak a tőle megszokott szókimondással Ibrahimovic, aki egy szponzori meghívásnak eleget téve tartózkodik Moszkvában, az Oroszország – Szaúd-Arábia nyitómérkőzés helyszínén.

Ibrahimovic 15 éves válogatottbeli karrierje során 116 alkalommal szerepelt a svéd csapatban – 62-szer volt eredményes -, legutóbb a 2016-os Európa-bajnokságon viselte a nemzeti együttes mezét.

Az LA Galaxy svéd labdarúgója a németeket tekinti a vb legnagyobb esélyesének, szerinte ugyanis Joachim Löw szövetségi kapitánynak nemcsak jó csapata van, hanem ezt mindig képes bizonyítani is. Ahogy fogalmazott: a németeknél nincs sztár, az egész csapat a sztár.

A svédek éppen a címvédő német válogatottal, valamint Mexikóval és a Koreai Köztársasággal szerepelnek az F csoportban.

Kiemelt fotó: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik