Hírek

Cáfolták a legújabb Ibrahimovic-pletykát

Egy áprilisi, exkluzív Eurosport interjúban, majd egy népszerű amerikai talkshow-ban is meglebegtette Zlatan Ibrahimovic, hogy ott lesz a nyári labdarúgó világbajnokságon. Úgy fogalmazott, csak rajta múlik.

Mindez arra késztette Janne Andersson svéd szövetségi kapitányt, hogy tisztázza a helyzetet, mondja már el neki személyesen a Los Angeles Galaxy játékosa, mik a tervei. Ezért telefonon üzent Zlatannak, mondván: “Ha jönni akarsz a válogatottba, akkor egyszerűen hívj fel!”

Nos, mivel Zlatan nem hívta vissza a kapitányt, a Svéd Labdarúgó Szövetsége nevében mindjárt az egyik legautentikusabb, a technikai igazgató, Lars Richt zárta rövidre a találgatásokat.

Úgy fogalmazott, kedden neki sikerült beszélnie Zlatannal, aki azt mondta, nem változtatta meg korábbi, 2016-os döntését, amelyben lemondta a nemzeti csapatban való játékot. Azaz Ibra továbbra sem lesz válogatott, maximum turistaként lesz ott Oroszországban.

Megjegyzendő, hogy a játékosok is megfogalmazták véleményüket a furcsa Ibrahimovic bejelentkezésre.

Az eurosport.com idézi Karl-Johan Johnsson kapust, aki úgy érvelt, Ibra nélkül sikerült a kvalifikáció, úgyhogy képesek lesznek nélküle a világbajnokságon is játszani.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik