Hírek

Röhejes gólok születtek a magyar-ausztrál focimeccsen

Futballmérkőzésnek indult, de burleszk lett a Magyarország-Ausztrália találkozó, melyen 2-1-re kikaptak a mieink. A magyarok eddigi legjobbjukat nyújtották az első félidőben Georges Leekens érkezése óta, de nem sikerült bevenni az ellenfél kapuját egyszer sem – pedig Szalai Ádám és Kleinheisler László is közel állt hozzá.

Fordulás után aztán kapust cseréltünk, Gulácsi Péter helyére Dibusz Dénes állt be, aki bizonyára nem felejti el a mérkőzést. A csöndben csordogáló találkozó 73. percében beállt Daniel Arzani, egy perccel később pedig lopta a távolságot, s mivel egy magyar védő sem blokkolt, kapura lőtt. A nem túl erős lövést Dibusz nagyon csúnyán bevédte.

Próbált váltani a magyar csapat is, de nem nagyon talált fogást a vébére készülő ausztrálokon, de megtette azt a szívességet Trent Sainsbury, hogy öngólt fejelt. Egy nem túl jól sikerült Fiola Attila passzba bólintott bele ellenfelünk csapatkapitánya, csakhogy a kapus nem számított a hazaadásra, így a labda szépen lassan átpattogott a gólvonalon.

Vérszemet kaptak a mieink, egészen úgy tűnt, hogy akár még nyerhetünk is, de végül mégis mi kaptunk gólt – illetve mi lőttünk gólt. Egy balról érkező pocsék beadásba olyan pechesen ért bele Kádár Tamás, hogy kötényt adott Dibusznak.

Egy ilyen gól is sok lenne egy mérkőzésen, nem hogy három…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik