Hírek

Nézd velünk a focivébét, tippelj és nyerj nagyon menő telefont!

5760 perc. Ennyi ideig tart a 21. labdarúgó világbajnokság összes meccse. Akkor is, ha egyetlen pillanatnyi hosszabbítás sem lesz a tornán. De nyilván lesz a csoportkörben, meg a kieséses szakaszban is, szóval szinte biztos, hogy majdnem 6000 percet, azaz 100 órát, azaz több, mint négy teljes napot töltene el az idejéből az, aki minden összecsapást végigkövet a világ talán legnagyobb érdeklődésre számot tartó sporteseményén.

Az egészen biztos, hogy egy teljesen hónapon át nagyon-nagyon sok időt fogunk focival tölteni – a nézők is, és mi is, akik mindent meg fogunk tenni, hogy azokat is állandóan képben tartsuk, akik közelről követik az összes történést és azokat is, akik csak a kedvenc csapataik mérkőzéseit nézik és az eredményekre kíváncsiak.

Az Oroszország – Szaud-Arábia meccset június 14-én, 17 órai kezdettel rendezik a moszkvai Luzsnyiki Stadionban, ezzel kezdődik a vb és ezzel kezdődik a mi tudósításfolyamunk is, azonban valójában sokkal korábban nekilátunk a torna eseményeiről való beszámolásnak: most úgy számoljuk, már bő két héttel korábban elkezdjük felvezetni a világbajnokságot a focivb2018.24.hu microsite-on.

A labdarúgó vb-vel foglalkozó tematikus oldalunkon a hírek mellett megtalálhatóak a 32 csapat mind a 736 játékosának fontos adatai, továbbá számos információ a stadionokról, a szövetségi kapitányokról, de itt nézhető meg a vb teljes programja, az összes lejátszott mérkőzés eredményei és itt böngészhetőek a csoportok tabellái vagy a góllövőlista is.

Szerkesztőségünk munkatársai valamennyi mérkőzésről szöveges tudósításban számolnak be, amelyben a szakértő tudósítás műkedvelő trollkodással keveredik majd.

A vb-tartalom a 24.hu applikáción keresztül is elérhető.

Sőt, az applikációegy rendhagyó tippjátékkal is kiegészül.

A vb-tippjátékban:

  • regisztráció után minden mérkőzés eredményét megtippelheted, és ha jól tippeltél, pontokat gyűjthetsz,
  • ha barátaiddal szerveznétek tippversenyt, létrehozhattok egy zárt csoportot, ahova meghívhatjátok egymást,
  • a zárt csoportokban megbeszélhetitek az előző napi meccseket, együtt örülhettek a góloknak – chat funkció is elérhető,
  • kérhettek vb-tippjáték push értesítést, és mindent azonnal megtudhattok a foci vb legfontosabb eseményeiről, híreiről.

Tippelj, hívd meg barátaidat, csevegjetek zárt csoportokban. A 10 legtöbb pontot összegyűjtő játékos között egy csúcskategóriás mobiltelefont sorsolunk ki (a nyertes iPhone 8 vagy Samsung S9 közül választhat).

LETÖLTÖM MOST!

androidios
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik