Hírek

Ivan Rakitic: 4,5 millióan leszünk a pályán

Az első világbajnoki döntőjére készülő Horvátországban óriási a lelkesedés a franciák elleni meccs előtt. A válogatott ásza, Ivan Rakitic a finálé előtti sajtótájékoztatón elmondta, 4,5 millióan mennek neki Franciaországnak vasárnap.

Ez nem csak nekünk lesz történelmi meccs, hanem az egész országnak, valamennyi horvátnak. 4,5 millió ember lesz ott a pályán velünk. Elég, ha megnézzük a felvételeket az utcákról, nem is tudom kifejezni, hogy mennyire örülök ennek. Bárcsak akkora stadionban játszanánk, ahol elférne egész Horvátország – tuti eljönnének az emberek!

– mondta a középpályás.

Rakiticék a kieséses szakaszban zsinórban háromszor játszottak 120 percet (kétszer büntetőpárbajra is sor került), ám a Barcelona sztárja amondó, vasárnapra összeszedik magukat, és teljes erőbedobással szállnak majd ringbe a világbajnoki aranyéremért.

Egymást fogjuk húzni, erősek leszünk, tudjuk, hogy életünk legfontosabb mérkőzése lesz. Szeretnénk emelt fővel elhagyni majd pályát; hogy elmondhassuk magunkról, mindent beleadtunk. Csak egy kis szerencsére lesz szükségünk.

A döntőt július 15-én, 17 órakor rendezik Moszkvában. A meccset az M4 Sporton és a 24.hu-n is élőben követheti.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik