Hírek

Neymar a vb-döntő előtt üzent Mbappénak és Rakiticnek

A brazil válogatottal a világbajnoki negyeddöntőben búcsúzó Neymar a Facebookon üzent a vb-döntőben érdekelt barátainak, a francia válogatott sztárjának, Kylian Mbappénak és a horvátok vezérének, Ivan Rakiticnek.

Mbappéval jelenleg is, Rakiticcsel korábban voltak csapattársak, és úgy tűnik, Neymar nem is tudott köztük választani, mindkét játékoshoz intézett néhány szép szót.

Barátaim! Kylian és Ivan! Tudjuk, milyen nehez eljutni a döntőig, élvezzétek ki minden pillanatát. Nagyon örülök nektek, alig várom, hogy lássam Franciaország vagy Horvátország hogyan fogja ünnepelni a győzelmet. Nem fogom tagadni, én is ott szerettem volna lenni a pályán, de most ez nem jött össze. De szurkolni fogok a Golden Boy-nak (Mbappé) és a barcelonai barátomnak. Remélem, mindketten jól fogjátok érezni magatokat vasárnap, és ne feledjétek, bármi történik, már bajnokok vagytok. Hozzátok el nekünk a nagybetűs focit vasárnap.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a barátaim vagytok. Tegyétek a világot is büszkévé! Sok szerencsét!

A világbajnoki döntőt július 15-én, vasárnap, 17 órától rendezik Moszkvában. A mérkőzést az M4 Sporton és a 24.hu-n is élőben követheti majd.

Meus amigos Kylian Mbappé e Ivan Rakitić …Nós sabemos como foi duro para vocês chegarem até aqui, agora desfrutem e…

Közzétette: Neymar Jr. – 2018. július 13., péntek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik