Hírek

Több ezer Gareth Southgate lepte el Moszkvát a vb-elődöntő előtt

A történelmi világbajnoki elődöntő, az Anglia-Horvátország meccs előtt több ezer angol szurkoló érkezik Oroszország fővárosába, hogy jelen legyenek, amikor (reményeik szerint) az angol válogatott 1966 után újra bejut a vb-döntőbe.

A térdükön járó horvátok ellen sem mehet biztosra Anglia
Horvátország visszatérhet a kontrajátékhoz Anglia ellen, igaz, két hosszabbításos meccs után vélhetően nem ők vannak most fizikálisan jobb állapotban a csapatok közül. Az angolok eközben a türelemre és a pontrúgásokra esküsznek. Beharangozó.

Az angol szurkolók stílusosan készültek a nagy napra: a szövetségi kapitányuk, Gareth Southgate tiszteletére mellényben jelentek meg a mérkőzés napján, ezzel is támogatva a szakembert és a csapatot. Nem csoda, Southgate stílust teremtett.

Fotó: Evening Standard

Angliában igazi futball láz van, legszebb napjait éli az #itscominghome-generáció, van is miért: a csapat hol jobb, hol felejthetőbb teljesítménnyel, de menetel az oroszországi vébén. Ha sikerülne a horvátokon is túljutni, már csak Franciaországot kellene valahogy megverni július 15-én, aztán elszabadul a pokol.

A királynő pedig készíthetné a kardját a mellényes Southgate-nek.

Beke Zsombor

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik