Hírek

Az egész vébé egyik legjobb videója, ami az ünneplő angol szakértőkről készült

Az oroszországi labdarúgó-világbajnok egyik legcsúnyább mérkőzése volt a kedd esti Kolumbia – Anglia nyolcaddöntő: a játékosok egymást rugdalták vagy a játékvezetőnél reklamáltak, sokat állt a játék és a csapatok, de főleg a dél-amerikaiak sokáig alig foglalkoztak magával a focival. Az angolok így közel jártak ahhoz, hogy Harry Kane büntetőjével már a rendes játékidőben megnyerjék a meccset, de a hajrában Yerry Mina fejese a hosszabbítást jelentette.

Végül büntetőlövésekkel dőlt el a továbbjutást, Anglia pedig véget vetett az átoknak, negyedik nekifutásra sikerült először megnyerniük egy tizenegyespárbajt a világbajnokságon.

Nagy-Britanniában az ITV közvetítette a meccset, a stúdióban Gary Neville, Ian Wright és Lee Dixon voltak a szakértők. A továbbjutás után előkerült egy videó, ami hármójukat mutatja, a felvétel pedig szenzációs: Wright oda sem mert nézni, amikor az utolsó tizenegyest elvégző Eric Dier a labda mögé állt, ám amikor meghallotta, hogy megvan a továbbjutás, Dixonnal egymás nyakába ugrottak, mint a kisgyerekek, majd Neville is csatlakozott az ugrálós ünnepléshez.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik