Hírek

A marokkói játékos markáns véleménye: A videobíró egy baromság

Marokkó az első két csoportmeccsén sokakat maga mellé állított őszinte focijával, ám hiába a sok helyzet, gólt nem sikerült szereznie, így a spanyolok elleni találkozó előtt már tudni lehetett, hogy az afrikaiak az eredménytől függetlenül kiestek.

A spanyolok ennek ellenére tüzes kis marokkói csapat lépett pályára, amely aztán nem is kímélte a nagynevű ellenfelet, ez a megtorlatlan taposás például eléggé fájhatott Andrés Iniestának.

Igaz, a spanyolok sem finomkodtak, Gerard Piqué például páros lábbal csúszott oda Halid Butadbnak, de ő is büntetlenül tehette meg.

A meccs végén nagy vihart kavart a spanyolok egyenlítőgólja, a marokkóiak szerint Iago Aspas lesről sarkazott a kapuba, de a videobírós visszajátszás alapján az üzbég Ravsan Irmatov játékvezető végül megadta a gólt.

A marokkóiak nehezen toleráltak az ítéletet, és a lefújás után az egyébként Spanyolországban, a Leganésben légióskodó Nureddine Amrabat el is mondta a véleményét kendőzetlenül a videobíróról.

“A VAR baromság” – mondta Amrabat, mi pedig azon gondolkodtunk el, hogy végződött volna a meccs, ha ez a spanyol gól nem egy tét nélküli győzelemtől fossza meg Marokkót, hanem mondjuk a továbbjutástól.

A felvétel alapján egyébként jó döntés született, Iago Aspas nem volt lesen.

Fotó: Streamable
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik