Hírek

Egy 30 éves férfi öngyilkos lehetett Messiék veresége miatt

Egy 30 éves indiai férfi eltűnt, miután Argentína csúfos vereséget szenvedett Horvátország ellen (0-3). Dinu Alex ugyanis a legnagyobb Lionel Messi-rajongók egyike és miután kedvenc futballistája leszerepelt a vébén – Izland ellen büntetőt hibázott, majd a horvátok ellen is nagyon gyengén játszott – úgy érezte, nincs már miért élnie. Erről ő maga vallott búcsúlevelében.

Semmi sem maradt a világon, amit látni érdemes. távozom az élők sorából. Senki sem felelős a halálomért

– áll a hátrahagyott írásban.

Egy családtag szerint Dinu mindig is visszahúzódó fiú volt, kevés barátot is szerzett emiatt, de a futball kárpótolta, különösen Messit érezte magáénak, az egyik könyvjelzőn például ez állt:

Messi, az életem értelme, hogy megnyerd a Világbajnokságot!

Egy másikon pedig ez:

Ma kezdi a csapatom a kalandot, kezükben az életem. Megteszem.

Dinunak egyébként jó állása volt, kémiai jártasságának hála jó pozícióban tudott elhelyezkedni. Az édesapja szerint azonban mindig is szégyellte magát, ha Argentína mérkőzést veszített. A horvátok elleni mérkőzés éjszakájánmég látta a fiát, amikor a találkozót nézte a tévében. Másnap reggel azonban csak az üzenetet találta az ágyában.

A férfi azóta eltűnt az apró kis faluból, ezért a rendőrség és a mentőcsapatok együttes erővel a keresésére indultak. A nyomkövető kutyák egyből a helyi Meenachil folyóhoz rohantak, így a megemelkedett vízszint ellenére is a part menték keresik az eltűnt férfit. A keresés még tart, de eredmény továbbra sincs.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt képünkön Lionel Messi látható a balul sikerült Horvátország elleni mérkőzésen. Fotó: Fred Lee/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik