Hírek

Neymar nem boldog, ezért változásért könyörög

A brazil labdarúgó-válogatott ásza most ugyan a világbajnoksággal van elfoglalva, de a klubfutball sosem áll le. A spanyol bajnokság holtidejében is az a téma, vajon hol folytatja Neymar.

Neymar a világ ellen: nem ez a győztes taktika Brazíliának
A szupersztárnak meg kell tanulnia, hogyan válhat egy rendszer fogaskerekévé. Svájc ellen még túl sokat vállalt, és ezen el is úszott a győzelem.

Az egyik televíziócsatorna labdarúgással foglalkozó műsorában El Chiringuito újságíró elmondta, hogy értesülései szerint Neymar jelezte Nasser Al-Khelaifinak, a Paris Saint-Germain labdarúgó csapatának elnökének, hogy nem boldog Párizsban és szeretne távozni – számolt be az as.com.

A brazil sztár a Real Madridhoz szeretne igazolni, abban reménykedik, hogy a francia sztárcsapat nem gördít akadályt a távozása elé.

Ugyanakkor a PSG mindent meg akar próbálni, hogy maradásra bírja Neymart, abban bíznak, hogy a távozási szándék csak egy pillanatnyi fellángolás volt a brazil részéről,. A Real Madrid a hírek szerint kész lenne tárgyalóasztalhoz ülni a francia klub képviselőivel.

Neymar a 2017/18-as idényben 28 góllal segítette az együttesét, februárban megsérült, és júniusban egy válogatott meccsen tért csak vissza a pályára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik