Hírek

Ilyen az élet: kétszer szimulált sérülést, aztán tényleg megsérült

Aki látta az Anglia-Tunézia mérkőzést, tudhatja, hogy az első angol gól előtti szituációban komoly vállsérülést szenvedett az észak-afrikai csapat kapusa, Mouez Hassen. A 23 éves futballistát kényszerből már a 15. percben le kellett cserélni, a történet pedig ismert: az angol válogatott a 91. percben megnyerte a mérkőzést.

Harry Kane mentette meg Angliát a szégyentől
Az angol válogatott jól kezdett, de a tunéziai egyenlítő gól után elfogyott a tudomány. Végül a 91. percben dőlt el a három pont sorsa.

Az Index világított rá arra a tényre, hogy a fiatal kapus egy ideje már kísértette a sorsot. Hassen ugyanis az elmúlt időszakban azzal került be a hírekbe, hogy többször is vállsérülést szimulált a felkészülési meccseken, hogy a Ramadan miatt gyengélkedő társai addig is egyenek, igyanak, ergo tápananyaghoz jussanak, és bírják erővel a mérkőzések végéig.

A Ramadan alatt, emlékeztet a lap, a hívők nem ehetnek és nem ihatnak napkelettől napnyugtáig, ám a tunéziai válogatott két felkészülési meccse éppen tartott, amikor lement a nap, így a játékosok Hassen kamusérüléseinek kezelése alatt azonnal nyúlhattak is az energiát jelentő falatokért, kortyokért.

De hát milyen az élet? Hassen mindkét alkalommal a bal vállát fájlalta, és a világbajnokság első meccsén miért kellett a síró kapust lecserélni? Kitalálta, mert most valóban megsérült a bal válla.

Csoportkör, G csoport, 1. mérkőzés:

Tunézia-Anglia 1-2 (1-1)

Volgograd Aréna, Volgograd. Játékvezető: Wilmar Roldán (kolumbiai)

Tunézia: Hassen (Ben Mustafa, 15.)– Ben Youssef S., Meriah, Bronn, Maaloul – Badri, Sassi, Skhiri, Ben Youssef F. – Khazri (Khalifa, 85.), Sliti (Ben Amor, 74.)

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Trippier – Young, Lingard, Henderson, Dele  (Loftus-Cheek, 80.) – Kane, Sterling (Rashford, 69.)

Gólszerző: Kane (12., 91.), ill. Sassi (35. – büntetőből)

Sárga lap: Walker (33.)

Piros lap:

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik