Hírek

Isco örül, hogy Lopetegui lett a Real edzője

A spanyol válogatott és a Real Madrid középpályása nyilatkozott az Irán elleni szerdai mérkőzés előtt, ahol szóba került az első csoportmérkőzés, valamint az Irán elleni találkozó mellett más is.

A portugálok elleni meccsről Isco elmondta, hogy a pontrúgások jelentették a mérkőzés kulcsát.

Jól játszottunk, főleg a második félidőben nem tudtak minket megszorongatni

-nyilatkozta a szélső. Az eredmények alakulásával érdekessé vált a B-csoport, mivel egyedül annak az Iránnak van három pontja, amely válogatottól a legkevésbé várták tán a szakértők, hogy az első kör végeztével vezetik majd csoportjukat.

Isco elmondta, hogy a csapat áll elébe a kihívásoknak, helyén van a szívük, kiemelte, hogy akkor sem omlottak össze, amikor a mérkőzés harmadik percében gólt kaptak, mert „ez a csapat sosem adja fel. ”

A média természetesen nem volt rest rákérdezni De Gea potyagóljára sem, ám a Real Madrid szélsője mindenkit megnyugtatott:

Jól van. Senki sem szeret hibákat elkövetni, de ő a világ egyik legjobb kapusa, kiállunk mellette.

Isco nem kerülhette meg a spanyol válogatott éléről a vb előtt két nappal menesztett Lopetegiuval kapcsolatos kérdést sem, hiszen ő lesz a Real Madridnál az edzője.

Dolgoztunk együtt a spanyol válogatottnál, ő akkor is adott nekem bizalmat, amikor azt a klubomban nem kaptam meg. Ő egy kiváló edző

-zárta gondolatait a spanyol játékos.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik