Hírek

Ronaldo: Az Aranylabda nem csak Messiről és rólam szól

A Bajnokok Ligája kijevi döntője óta kiemelten foglalkozik a sportsajtó Mohamed Szalah sérülésével, akit még Sergio Ramos rántott le és az is benne volt a pakliban, hogy lemarad a labdarúgó-világbajnokságról. Az egyiptomi támadót végül jelölte a keretbe Héctor Cúper, bár azt is elmondta nemrég a szövetségi kapitány, hogy felkészültek arra is, ha nem játszhat.

A Liverpool Echo cikke szerint hétfőn Cristiano Ronaldót is megkérdezték Szalah-ról, a portugál játékos pedig azt mondta, az egyiptomival igenis számolni kell az idei Aranylabda-szavazásnál.

Mo Szalah az év egyik szenzációja. Remélem a Kijevben összeszedett sérülése nem hat majd aki a világbajnokságára. Mindenki a Ronaldo-Messi csatáról beszél, pedig nem csak rólunk szól az Aranylabda-szavazás, más játékosok is beleszólhatnak. Mint például az egyiptomi.

Az elmúlt tíz évben amúgy pont Messi és Ronaldo osztották le egymás közt az Aranylabdákat, mindketten ötször-ötször nyertek, legutóbb a portugál. Ezzel ők a rekorderek.

Ronaldo és Szalah, Portugália és Egyiptom akár össze is futhat a világbajnokságon a csoportkör után egyből, az afrikaiak ugyanis az A csoportban, a portugálok pedig a B-ben szerepelnek.

Nyitókép: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik