Hírek

Toni Kroos: Sergio Ramos egyáltalán nem agresszív játékos

A címvédő német válogatott a 2018-as foci-vb-n is az egyik, ha nem a legnagyobb esélyes. A világbajnok egyik legfontosabb tagja, Toni Kroos beszélt a tornáról, illetve természetesen őt is megkérdezték a még mindig nagyon fontos témának tűnő Bajnokok Ligája-döntőről, Sergio Ramosról és Mohamed Szalah sérüléséről.

Szerintem nagyon jó csapatunk van, de ezt el is kell hitetnünk a többi válogatottal; hogy azt érezzék, nem tudnak minket megverni. Persze, sok komoly, tapasztalt játékostól (Miroslav Klose, Philipp Lahm és Bastian Schweinsteiger), de azt gondolom, vagyunk olyan jól most, mint 2014-ben. Talán egy picit még jobbak is. Természetesen mindig van hova fejlődnünk, de ha mindenki beleteszi a megfelelő munkát, azt hiszem, nem érhet minket meglepetés

– nyilatkozta az Augsburger Allgemeine-nak Toni Kroos.

A német újság sem hagyta szó nélkül a Ramos és Szalah, illetve a Ramos és Loris Karius közötti incidenseket. Kroos megvédte csapatkapitányát.

Biztos vagyok benne, hogy nem volt semmi szándékosság a történetben, a bíró még szabálytalanságot sem fújt. Ramos egyáltalán nem agresszív játékos, ezt többször is bebizonyította már korábban. Örülök, hogy ő a Real Madrid csapatkapitánya

– mondta a német klasszis.

A német válogatott az F csoportban Mexikóval kezd június 17-én, majd Svédországgal (június 23.) és Dél-Koreával játszanak (június 27.).

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik