Hírek

Neymar góllal tért vissza

Neymar Jr. győztes góllal tért vissza a brazil válogatottba. A 26 éves csatár februárban sérült meg, ezért március elején meg kellett operálni a bokáját. A francia fővárosba május elején tért vissza, és klubjánál is edzésbe állt, ám hazája válogatottjához csak ezután tért vissza.

Szombaton aztán már pályára is lépett csereként: Horvátország ellen Fernandinho helyére állt be a szünetben. Ha pedig már pályán volt a világ legdrágább csatára, emlékezetessé tette a visszatérését. A 69. percben gyakorlatilag bohócot csinált a horvátok komplett védősorából, majd hat méterről védhetetlenül bebombázta a labdát.

Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy eddigre már felforgatta Zlatko Dalic a csapatát, beleértve a védelmet is, ez okozhatta a zavart. A hosszabbításban még Roberto Firmino is betalált, így végül 2-0-ra nyertek a brazilok.

A dél-amerikaiak Svájccal, Costa Ricával és Szerbiával szerepelnek azonos csoportban a két hét múlva kezdődő oroszországi világbajnokságon, míg a horvátok a nagyon kiegyensúlyozott D csoportban Argentínával, Izlanddal és Nigériával szerepelnek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik