Hírek

Mind tudjuk, hogy valójában csak miattuk fogjuk nézni a foci-vébét

Vannak, akik rajongásig szeretik, másokat még az említésétől is kirázza a hideg, a labdarúgó-világbajnoksága mégis az egyetlen olyan sportesemény, amit – ha csak félszemmel is – mindenki figyelemmel kísér. Nem csak a férfiak, a nők is. Ennek egyik oka a világbajnokság közéleti fontossága, de azt sem szabad elfelejtenünk, hogy június 14-től egy hónapon át Oroszországban a férfiidolnak kikiáltott sportolók mérkőznek meg egymással. Őket mutatjuk most meg.

De mitől lesznek a gyengébb nem szemében pont a focisták a legszexibbek? Természetesen sokat nyom a latba, hogy alapvetően jól néznek ki, de népszerűségük legnagyobb titka, hogy a sportolók közül ők kerültek leginkább a publikum szeme elé, velük foglalkozik legtöbbet a sajtó. Ők azok, akiket a legtöbbször láthatunk reklámokban, televíziós műsorokban, vagy közéleti eseményeken, ebből kiindulva pedig a focistákra már nem csak kizárólag sportolóként, de celebként is is tekinthetünk.

Mielőtt azonban túl nagy mélységekben elemeznénk a focisták sikerét, nézzük inkább, hogy kikről is van szó pontosan.

1, James Rodríguez

James Rodríguez (@jamesrodriguez10) által megosztott bejegyzés, Dec 31., 2016, időpont: 2:12 (PST időzóna szerint)

James Rodríguez a Bayern München és a kolumbiai labdarúgó-válogatott 26 éves csatára, utóbbinak csapatkapitánya is. Több sportmárka, köztük például az adidas, arca, Instagram-oldalán pedig követőinek száma hamarosan elérheti akár a 36 milliót is. Egyértelműen a szívek elrablója, aki sikerét hatalmas tehetségének és kisfiús arcának köszönheti.

2, Sergio Ramos

Sergio Ramos (@sergioramos) által megosztott bejegyzés, Máj 12., 2018, időpont: 12:41 (PDT időzóna szerint)


Sergio Ramos García, a Real Madrid négyszeres BL-győztes, a spanyol-labdarúgó válogatott világbajnok és kétszeres Európa-bajnok hátvédje. Az egyik legkeményebb és legdivatosabbnak tartott focista, aki ellenfelei megsemmisítésétől sem riad vissza, ahogy attól sem, hogy sakktáblamintás nadrágot húzzon magára. Ha ez nem lenne elég, széttetovált teste és nyolc (!!) kockával díszített hasa miatt egyértelműen itt a helye.

3, Olivier Giroud

Olivier Giroud (@oliviergiroudofficial) által megosztott bejegyzés, Okt 14., 2013, időpont: 9:33 (PDT időzóna szerint)

Olivier Giroud 2012-es francia gólkirály, aki jelenleg a Chelsea csapatát erősíti. A foci mellett modellkedik is, amihez 195 centis magassága tökéletesen passzol. Olyan világmárkák kampányaiban vett már részt, mint például a Puma és a Hugo Boss, de láthattuk őt Tetu és GQ magazinok címlapján is.

4, Neymar da Silva Santos Júnior

Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2018, időpont: 5:11 (PDT időzóna szerint)

 

Ha Rodríguez 36 milliós követőseregénél fogtuk a fejünket, mit szóljunk Neymar több mint 93 millió követőjéhez. A Paris Saint-Germain és a brazil labdarúgó-válogatott csatára egyértelműen napjaink egyik legnépszerűbb és legszexibb focistája, akit láthattunk már a Nike és a Gilette reklámjaiban is. Fun fact: ő az a focista, akivel még Palvin Barbara is hajlandó kettesben maradni az éjszaka közepén.

5, Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés, Márc 29., 2018, időpont: 11:01 (PDT időzóna szerint)

Mindenki ismeri őt, mindenki tudja hol játszik. Meglepő, hogy itt van? Aligha. Más kérdés, ha mindenféle háttérismeret nélkül csak a szobra alapján kellene ítélkeznünk, úgy aligha kerülhetett volna fel a top 5-ös listára.

Cristiano Ronaldo leghíresebb szobrának készítője ismét csinált egy szobrot, természetesen ismét Cristiano Ronaldóról
Nem hiszed el, de nem lett olyan rossz. Persze annyira azért jó sem lett. Mutatjuk inkább.

+ 1: Theo Walcott

Theo Walcott (@theowalcott) által megosztott bejegyzés, Márc 17., 2018, időpont: 1:41 (PDT időzóna szerint)

Theo Walcott jelenleg az angol Everton csapatát erősíti és az egyetlen bibi vele az, hogy Gareth Southgate kapitány nem jelölte az angolok utazó keretébe. A 29 éves, 47-szeres válogatott csatár, így maximum nézőként lehet jelen Oroszországban.

Arca és tetovált teste mellett mégis azért szerepel kakukktojásként a listán, mert élő bizonyíték, hogy a focistáknak nem csak külső, de belső értékeik is vannak. A jó Theo ugyanis nem csak szexi, de okos is. Eddig négy könyvet publikált és legnagyobb bánatára idén nyáron ráér megírni az ötödiket is.

(Kiemelt kép: europress.hu)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik