Hírek

Ronaldo: Nem most kell a jövőmről beszélni

Az Európa-bajnok portugál labdarúgó-válogatott számára a nyolcaddöntő jelentette a végállomást az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon: Cristiano Ronaldóék Uruguaytól kaptak ki 2-1-re. Korábban a franciák egy őrült meccsen győzték le 4-3-ra Argentínát, így az a helyzet állt elő, hogy

napjaink két legjobb játékosa, Ronaldo és Lionel Messi ugyanazon a napon esett ki csapatával a vébéről.

Ronaldo már 33 éves, összesen 154-szer szerepelt a válogatottban, így a kiesés után egyből az lett a beszédtéma, hogy vajon folytatja-e a nemzeti csapatban. Fernando Santos szövetségi kapitány szerint a játékosban még rengeteg és a válogatottnál mindig szívesen várják. A tornán négy gólt szerző, de a vb egyenes kieséses szakaszában eddig még egyszer sem eredményes Cristiano Ronaldo egyelőre nem akart foglalkozni a kérdéssel:

Nem most van itt az ideje, hogy az edzőről, a játékosokról vagy a csapatról beszéljünk. Ami biztos, hogy a portugál válogatott a továbbiakban is a világ egyik legjobbja lesz

idézi a Guardian Ronaldót.

A mérkőzésről azt mondta, szerinte Portugália jobb volt, mint Uruguay, a ám a helyzeteket a dél-amerikaiak használták ki jobban.

Csapatkapitányként büszke vagyok a fiúkra. Boldogan, emelt fővel távozunk, bár nem pont úgy, ahogy szerettünk volna. Portugália fog még nyerni nagy tornákat.

Jún. 30. Június 30. 20:00
Szocsi Olimpiai Stadion
Nyolcaddöntő

Edinson Cavani
E. Cavani
7
Pepe
Pepe
55
Edinson Cavani
E. Cavani
62
Cristiano Ronaldo
C. Ronaldo
93

Nyitókép: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik