Hírek

Durván kiosztotta a riporternő a szurkolót, aki élő adásban akarta megcsókolni

„Otthon soha sem történt velem ilyesmi, mióta itt vagyok, ez volt a második eset” – dühöngött Julia Guimaraes, a brazíliai TV Globo, illetve SportTV riportere, aki a futball-világbajnokságról tudósít, Oroszországban.

Guimaraes elő adásban jelentkezett be a jekatyerinburgi stadion mellől, a Japán – Szenegál meccs előtt, amikor egy vadidegen férfi ment oda hozzá, és megpróbálta arcon csókolni. A riporternő elhajolt, majd dühösen üvöltözni kezdett a férfival.

Ne csinálja ezt! Soha többé ne tegyen ilyet! Soha nem engedtem meg magának, hogy ilyesmit tegyen. Soha! Érti? Ez helytelen és udvariatlan! Nem tehet ilyet egy nővel, oké? Legyen már magában egy kis tisztelet!

A háttérben hallatszik, hogy a megszeppent férfi a háttérben nem győz bocsánatot kérni. Guimaraes megosztotta a Twitteren az incidensről készült felvételt, majd leírta, ugyanez történt vele Moszkvában, Oroszország Egyiptom elleni meccse előtt – írja az NDTV.

A riporternő eredeti bejegyzését azóta több tízezren kedvelték és osztották meg. A túlnyomó többség gratulált neki a bátor kiállásáért.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik