Hírek

Modric végtelenül sportszerűen állt ki Messi mellett

A horvát válogatott kis túlzással kiütötte Argentínát az oroszországi labdarúgó-világbajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a dél-amerikai csapat a kiesés szélére került.

Luka Modric, a Real Madrid világklasszis a lefújást követően arról beszélt, remekül le tudták venni a pályáról Lionel Messit, de a győzelem közel sem jött olyan könnyen, mint amilyennek az kívülről látszódott, tudósít az ESPN.

Az eredmény és Argentína gyenge teljesítménye annak köszönhető, hogy jól játszottunk, kompakt tömbben mozogtunk a pályán, különösen akkor, amikor nem volt nálunk a labda. Messit kivettük a játékból, alig tudott labdához jutni

– mondta a horvát középpályás.

Argentína máris megtalálta a bűnbakot
A csütörtöki nap slágermeccse és óriási meglepetése után az edzők elmagyarázzák, mi, miért történt, miért kapott ki simán Argentína, és hogy nyerhettek a horvátok.

Messinek tényleg nem sok köze volt a meccshez: míg Izland ellen 45 passzt kapott a támadó harmadban, úgy csütörtökön este már csak 10-szer tudták őt megjátszani a társai.

Modric mindazonáltal megvédte a Barcelona zsenijét.

Messi egy hihetetlen játékos, de nem csinálhat mindent egyedül. A labdarúgásban segítségre van szükséged, egyedül nem tudsz mindent megoldani.

Kiemelt kép: Europress/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik