Hírek

Amatőr módon buktatták le magukat az angolok

Anglia egy Tunézia elleni, keservesen kiszenvedett győzelemmel kezdte a világbajnokságot, vasárnap pedig jöhet a második meccs az újonc Panama ellen.

Az edzők szeretnek titkolózni a várható kezdőcsapatot illetően, hiszen nem akarnak segítséget adni az ellenfélnek, még akkor se, ha ezen a szinten azért sok újat már nem feltétlenül tudnak mutatni egymásnak a csapatok.

Éppen ezért érintette rosszul az angolokat, hogy az edzésen lefotózták a másodedző Steve Holland jegyzeteit,

amelyben ott virított a tervezett kezdőcsapat is.

Ha tényleg azok a játékosok lépnek majd pályára, akiknek a neve fel van tüntetve a papíron, akkor a sérült Dele Alli helyett Ruben Loftus-Cheek kezdhet, Marcus Rashford pedig kiszoríthatja Raheem Sterlinget.

Utóbbi csere nem is lenne olyan váratlan, mivel a Manchester City szélsője lassan három éve nem szerzett gólt a válogatottban,

míg Rashford viszont eredményes volt a vébé előtti utolsó felkészülési meccsen Costa Rica ellen.

Az angolok nem akarják elkövetni azt a hibát, hogy csak Harry Kane góljaiban bíznak, bár tény, a Tottenham csatára nagyon érzi a kaput a válogatottban is, 25 meccsen 15 találatot jegyez, Tunézia ellen is ő szállította mindkét gólt.

Az angol csapatnak elvileg nem okozhat gondot a belgák által 3-0-ra vert Panama, úgyhogy a csoportelsőségről vélhetően az Eden Hazard-ék elleni rangadó dönt majd az utolsó körben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik