Hírek

Olivier Giroud: Én már Zidane szintjén vagyok

A Chelsea és a francia válogatott 31 éves támadója, Olivier Giroud utolsó világbajnokságára készül, ennek az apropójából készített vele interjút az AFP.

A 31 góljával a nemzeti csapat történetének negyedik legjobb góllövője elmondta, még van egy nagy célja: be akarja érni a dobogón David Trezeguet-t.

Trezeguet mindössze három gólra van tőlem, el akarom kapni. Ez most prioritás számomra, kellően motivált vagyok, hogy el is érjem a célom

mondta Giroud. Büszkén hozzátette, hogy beérte a Zinédine Zidane-t a listán.

Én már Zidane szintén vagyok, és ezt senki nem veheti el tőlem.

Giroud arról is beszélt, hogy sokak szerint ő az oka annak, hogy Didier Deschamps szövetségi kapitány évek óta mellőzi a Real Madriddal négy Bajnokok Ligáját is nyerő Karim Benzemát.

Nem szeretem, amikor rám akarnak fogni olyat, amit nem követtem el. Mindegy, megszoktam már, tudom kezelni a helyzetet. De egy idő után már azt érzem, egyszerűen nem fair az egész. Én nem kértem soha semmit a kapitánytól, külön meglep, hogy négy év után is erről beszélünk.

A francia válogatott június 16-án játssza első meccsét Ausztrália ellen az oroszországi világbajnokság C csoportjában, majd öt nappal később Peru, június 26-án Dánia következik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik