Hírek

Új tetoválás miatt kapja az ívet az angol támadó

Az angol válogatott támadója, Raheem Sterling a szurkolók kereszttüzébe került új tetoválása miatt. A Manchester City játékosa ugyanis egy hatalmas géppisztolyt varratott a vádlijára.

Raheem Sterling x 😇 (@sterling7) által megosztott bejegyzés, Máj 27., 2018, időpont: 2:41 (PDT időzóna szerint)

Az angol média, a rajongók és úúgy általában mindenki nekiment a labdarúgónak, aki egy terrortámadásokkal fenyegető világbajnokság előtt éppen ezt varratja magára.

A helyzet azonban árnyaltabb, Sterling nem azért tetováltatott magára egy M16-os gépkarabélyt, mert az nagyon vagány dolog, hanem arra emlékeztet, hogy két éves korában lelőtték az apját Jamaicában.

Sterling közleményt is kiadott, amelyben hangsúlyozta, hogy egyrészt megfogadta, soha ér majd egyetlen lőfegyverhez sem, másrészt pedig a tetoválás kész sincs, vagyis ki tudja milyen kontextusba kerül majd a fegyver.

Az Angol labdarúgó-szövetség (FA) mindenesetre lépett és kedden közleményben megvédték a játékost.

Mindannyian tteljes szívünkből támogatjuk Raheem Sterlinget. Ő is és a csapat többi tagja is kizárólag a világbajnokságra összpontosít.

– mondta a szövetség szóvivője.

Nagy szükségük is lehet a 23 éves támadóra az angoloknak, a Manchester Cityvel rekordokat döntögető játékos 50 tétmérkőzésen 28 gólig jutott minden sorozatot figyelembevéve.

Kiemelt fotó: Ben Stansall / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik