Hírek

Vb 2018: robotbordélyház várja a szurkolókat

Már kevesebb, mint egy hónap van csak hátra a 2018-as labdarúgó világbajnokság nyitómérkőzéséig, de Moszkva nagyban készül az egy hónapig tartó sporteseményre.

A szokásos éttermi, szállodai szolgáltatásokon kívül akad egy-két egészen extrém üzleti elképzelés, hogyan próbálják kihúzni a turisták zsebéből a pénzt.

Az orosz fővárosban például megnyitotta kapuit az első robotbordélyház.

A The Dolls Hotel Moszkva üzleti negyedének sokemeletes felhőkarcolói között helyezkedik el és a vesztes meccs bánatának előzése, vagy a győztes mérkőzés méltó megünneplése céljából modern szobákat kínál síkképernyős televízióval 24-40 dollárért óránként.

Forrás: east2west

A szobákban az ügyfelek egy hívórendszeren keresztül óránként további 80 dollárért rendelhetnek lányt – Lolitát, Sashát, Natashát például.

A nagy mellű, porcelán bőrű, „műnők” bármilyen szolgáltatásra rendelkezésre állnak.

A The Sun riportjában a szálloda szóvivője megerősítette, szeretettel várják a látogatókat a világbajnokság alatt, köztük sok külföldi ügyfelet, természetesen Angliából is.

A lap szerint a mechanikus mozgásokra is képes „műnők” mindegyike saját személyiséggel rendelkezik. Egy Denis nevű orosz kliens, a The Sunnak arról számolt be, hogy a babák nagyon is realisztikusak, ezért az átélt orgazmusa hosszabb és csodálatosabb volt, mint egy valódi nővel. Az egyetlen dolog, amire figyelni kell, hogy elegendő kenőanyagot kell használni.

A tulajdonos, Dmitrij Alexandrov arra az egyszerű felmérésre alapította üzleti vállalkozását, hogy az oroszok 36 százaléka nem szereti a szexuális életét.

A moszkvai hotel természetesen nem csak szurkolókat, de résztvevő a játékosokat is várja, feltéve, ha az edzők és vezetők megengedik nekik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik